Selasa, Jun 10, 2014

Lagu Baru; Ipoh Rock n' Roll

Kembali mengeluarkan muzik. Sila dengar di rangkaian di bawah.


Ipoh Rock n' Roll

5 ulasan:

ZAR berkata...

lama juga aku tak nampak ko update ni. Tapi ipoh memang power.

MJ berkata...

Zar, banyak sangat nak update zaman sosial media ni. Ehehe.

J. gail berkata...

sori takde kena mengena dengan tajuk pos. aku nak order buku 28 hari rock 'n roll dekat silverfish. tapi ruangan alamat terlalu terhad, memandangkan alamat aku panjang gila. sekarang ni dah takde mood nak order :(

ZAR berkata...

Hahaha yelah tu..

MJ berkata...

J. gail, boleh cari di Kino atau MPH juga Popular, bos!