Rabu, Jun 05, 2013

Beli '28 Hari Anarki' Untuk Masa Depan Gemilang

Sejak dua buah buku aku; '28 Hari: Jurnal Rock n' Roll' dan 'Anarki di Kuala Lumpur' yang diterbitkan penerbit kultus; Sang Freud Press habis di pasaran atau dengan kata separa eksyennya--sold out. Ramai juga yang masih tercari-cari dan tertanya-tanya kat mana lagi boleh dibeli kedua-dua buku tu. Setiap kali soalan ni diajukan, aku turut bingung. Tak ada jawapan yang tetap atau menyakinkan aku boleh kasi selain tersenyum kambing.

Sehinggalah baru-baru ni penerbit buku alternatif yang hangat di pasaran; Lejen Press mahu menerbitkan semula kedua-dua naskah ni.

Awesome-nya tentang terbitan kali ni ialah kedua-dua buku akan digabungkan menjadi satu. Dua cerita dalam sebuah buku. Two plus one. Kombo! Dijual dengan harga sebuah buku! Kulit muka buku baru ni juga dibikin semula oleh geng Lejen mengikut kesesuaian konsep in house mereka.

Korang boleh usha dan lagi kool kalau 'like' Facebook page '28 Hari: Jurnal Rock n' Roll + Anarki di Kuala Lumpur' dan terus tanya pada penerbit bagaimana nak angkat buku special ni. Angkat lebih-lebih sket, aku nak bikin rumah atas bukit.

Peace out!


Tiada ulasan: