Isnin, Mac 11, 2013

Cara Mudah Beli T-Shirt Projek Rabak, Khizanat dan Rabak Lit

Ada barang baru, panas baru keluar dari oven! Sebelum lebih ramai yang bertanya camna nak dapatkan--beli baju-baju ni, kat sini aku sediakan cara-cara paling mudah, simple, sap sap soy untuk semua. Even, orang paling malas dalam dunia pun mampu bikin, percayalah.

Mula-mula, usha la baju mana yang korang minat. Setakat ni baru keluar 3 designs ni je. Di bawah entry ni korang boleh usha design-nya.

1. Projek Rabak 'Generasi Rabak'
2. Khizanat 'T-shirt Rasmi'
3. Rabak Lit 'Buku Tak Mati'

Kesemua baju di atas harganya RM40 by hand dan RM50 (termasuk bayaran Pos Laju) jika melalui online.

Cara-cara membeli online:

1. Bank in jumlah untuk setiap harga baju ke akaun Maybank 558314419848 (Khizanat).
2. Emel slip pembayaran, nama, alamat, nombor telefon, warna dan saiz ke khizanatipoh@gmail.com.
3. Tunggu inche' posmen sampai dan kemudiannya boleh bergaya.

Mudah nak mamps, kan?

Kalau nak beli by hand, boleh walk in ke Khizanat terus atau boleh jugak dibeli masa Pelancaran Khizanat pada 16 Mac 2013 ni.

Sebarang pertanyaan boleh call terus ke 0125622353. Tolong kongsi entry ni ya. Peace!




Tiada ulasan: