Isnin, September 17, 2012

'28 Hari: Jurnal Rock n' Roll' & 'Anarki di Kuala Lumpur' Versi Berkembar

Atas permintaan yang tak putus-putus (alhamdulillah), buku-buku aku; '28 Hari: Jurnal Rock n' Roll' (2010) dan 'Anarki di Kuala Lumpur' (2011) akan diterbitkan dalam versi berkembar, 2 dalam 1--satu harga untuk dua cerita.

Kedua-dua buku tersebut sebelum ni diterbitkan oleh penerbit alternatif kultus; Sang Freud Press. Berdasarkan report pengurusan SFP, kedua-duanya masih mendapat permintaan daripada kedai-kedai buku seperti Kinokuniya dan MPH serta daripada pembaca-pembaca baru.

Lepas bikin meeting dengan Bay Mushawwir a.k.a bos Rabak-Lit, kami sepakat menerbitkan '28 Hari' dan 'Anarki' dalam versi berkembar yang insya Allah boleh mula didapati pada Oktober 2012.

Untuk berita lebih cepat dan terkini boleh follow di Twitter Mohd Jayzuan dan bakal penerbit baru kedua-dua buku tersebut; Rabak-Lit.

6 ulasan:

pepol berkata...

alamak,baru je abis baca dua2 buku ni,hehehe

liaamalia berkata...

yup mmg ssh nk dpt buku anarki di KL 2...nsib baek smpt beli jurnal rock and roll dulu...hope fully kali nie dpt...jgn lupe announce bl da ade di pasaran..tq :)

MJ berkata...

pepol, collect yang ni plak nanti. :)

liaamalia, selalu le masuk sini, atau follow di Twitter or 'like' di FB, news akan di update kat sana! :)

Nur Izzati Mohd Amin berkata...

Mane nk cri buku nie ek ? ? Puas cri xjumpa , , nak beli buku nie buat hadiah , , ade jual on9 x ? ?

Nur Izzati Mohd Amin berkata...

Ade jual on9 x ek ? ? Puas cari xjumpa , , nak buat hadiah , , bru tau rupe nyer si die cri buku nie , ,

MJ berkata...

Nur Izzati, boleh baca di sini; http://mohdjayzuan.blogspot.com/2013/06/beli-28-hari-anarki-untuk-masa-depan.html