Khamis, Ogos 09, 2012

Tarikh Pelancaran Muzik Video 'Di Matamu Ada Hantu'

Beberapa bulan lepas, aku merakamkan sebuah lagu selepas bertahun tak merakamkan apa-apa, lagu tersebut bertajuk (klik tajuk untuk dengar) 'Di Matamu Ada Hantu' yang setakat ni dah diputarkan di Hot FM dan dah sampai ke meja radio-radio yang lain. Apa yang perlu korang buat jika nak lagu tersebut selalu ke udara ialah buat permintaan, request kepada stesyen-stesyen radio untuk selalu putarkan 'Di Matamu ada Hantu' oleh Mohd Jayzuan.

Selepas proses rakaman, Kem MJ menjalani pula pengambaran untuk muzik video lagu tersebut. Video disutradarai oleh Mohd Zulhelmie dan di'heroini' (sukati aku je reka perkataan ni) oleh Bella Zahir. Lelaki Mime adalah Sefa; a good friend of mine dan the other two; Aie dan Acap, dari Kem Muzikal MJ sendiri. 

Video ni dah pun siap seratus-peratus dan menunggu masa untuk dilancarkan pada #27092012 bersamaan 27/09/2012. Pihak pengurusan Kem MJ sedang berusaha untuk mendapatkan premier slot di salah satu stesyen T.V, jika tak ada, we go D.I.Y as always; VIRAL!

Di bawah adalah beberapa gambar daripada scene pengambaran. Untuk usha baki gambar lain-lain, sila klik di sini: TADA! Semua gambar hasil kerja tangan ajaib Sufian Abas.

P/s: Oh, btw, Projek Rabak juga akan mengumumkan sesuatu yang 'besar' September nanti. Insya Allah. Teruskan menunggu di blog ni atau mana-mana rangkaian sosial aku.
2 ulasan:

afiqrozduan berkata...

style jay! tak sabaq aku nk tgok

MJ berkata...

Sebarkan Afiq! #27092012!